HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2014.01.02. 19:52 bota71

2013

Kicsit visszapillantva a 2013-as évre: voltak örömteli pillanatok, amiket főleg Vanda csodálatos futásai és a szeniorok egy-egy jól sikerült futásai nyújtottak, viszont voltak versenyek, ahol komolyabb eredmény nélkül maradtunk (HOB és ROB, illetve a POCSB, amire továbbra sincsen túl nagy érdeklődés az egyesületünk részéről). Voltak boldog napjaink, amikor a megyei versenyen ismét összejött a csapat, és együtt ünnepeltük sportágunk szeretetét, és voltak sajnos szomorú napjaink is, hiszen el kellett búcsúztatnunk szakosztályunk egyik alapító tagját, Ernőt.

Anyagilag továbbra is önköltséges módon, szerény körülmények között működünk, de lelkesedésben nincsen hiány. Ebben a posztban szeretnék megemlékezni azokról az eredményekről, amelyek kimagaslottak a többi közül.

Egyesületünk legeredményesebb versenyzője továbbra is Vékony Vanda, aki sikereivel kiharcolta a válogatott kerettagságot. Reméljük, hogy szülei és klubjai (ARAK és Budaörsi SE) támogatásával és Gera Tibi irányítása alatt kijut az ifjúsági EB-re, ahol együtt szurkolhatunk érte!

Idei sikerei közül kiemelkedik a diákolimpiai bajnoki címvédése normáltávon, és a sprinten elért ezüstérme. A Normáltávú és Középtávú OB-kon bronzérmet szerzett, és mindkét versenyen bíztató futást produkált, bizonyította, hogy ott van a legjobbak között! Nemzetközi versenyeken is szépen szerepelt, megnyerte például erős mezőnyben az öt napos Croatia Open-t, és nagyon jó 5. napi futással felküzdötte magát a szintén 5 napos Hungária Kupa dogobójára!

Legeredményesebb szenior női versenyzőnk Fent Marianne lett (N60), aki a Hungária Kupán elért magabiztos győzelme (3 győzelem) után a Normáltávú OB-n sem talált legyőzőre! A férfiaknál Molnár Tibor (F40) hozta az érmeket, a Középtávú OB-n elért bronzérme után a Normáltávú OB-n már ő állhatott a dogobó legfelső fokára!

Kocsis Gyöngyi (N55) is javítani tudott, bár a KOB-on lemaradt a dobogóról (4. hely), az ENOB-on ő is dobogóra állt, és a bronzérmet vihette haza. Fischer Mária az év egyik legtechnikásabb versenyén, az Éjszakai OB-n tudott a dobogó 3. fokára állni (N60).

Felnőtt futónk sajnos alig maradt, így a szeniorokat hívtuk vissza a csapat- és váltóversenyekre. Felnőtt férfi csapatunk a nagyon értékes 4. helyet szerezte meg a Váltó OB-n, és a Csapat OB-n is majdnem összejött a bravúr, csakhát az a fránya pont nem csippant...

Értékes pontokat szerzett még Szabó Vera az éjszakai OB-n elért 5. helyével (N35), és a Csapat OB-n a szenior lányok és fiúk is jól szerepeltek: F105-ben a Patkós Tamás-Stein Barnabás-Maráz Gábor trió 6. lett, míg N145-ben a Vékonyné Árva Katalin-Fent Marianne-Palumbi Edit hármas a 4. helyet szerezték meg.

Végül, de nem utolsósorban emlékettünk vissza Deczky Dani ezüstérmére, amit a Hungária Kupán, szép versenyzéssel, 2 napot is megnyerve szerzett meg!

Országos rangsoroló versenyeken összesen 12 aranyérmet szereztek futóink, illetve 7-7 ezüst- és  bronzérmet! Úgy gondolom, hogy ez kiemelkedő teljesítmény, amire méltán lehetünk büszkék! Kiemelném Andor és Kati utánpótlásnevelő munkáját, aminek hála még mindig vannak fiataljaink, akiknek szurkolhatunk a versenyeken!

Kívánok minden klubtársamnak Boldog és Eredményekben Gazdag Új Évet!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr565721915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása