HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2005.02.28. 08:44 bota71

Késik az idénykezdés

"Sajnálattal kell értesítenünk minden benevezett versenyzőt, hogy a Tájfutó Maratont az időjárási körülmények miatt nem tudjuk a meghirdetett március 6-ai időpontban megtartani. Molnár Péter ellenőrző bíró tájékoztatása szerint, futni a terepen jelenleg csak síléccel lehet, és sajnos az időjárás előrejelzés a jövő hétre további lehülést és havazást ígér... A március 6-ai időpontban így sítájfutó és sífutó versenyt rendezünk a terepen, amelynek a versenykiírása hamarosan felkerül a VBTSE honlapjára, és megküldjük a levlistára is.

A Tájfutó Maraton tervezett új időpontja: március 20. Reméljük a Szövetség elnökségtől megkapjuk ehhez az időpont modosításhoz az engedélyt. Amennyiben igen az eddig beérkezett nevezések alapáron érvényesek, az előnevezési határidő pedig március 13-ra módosul. Új sorsolás március 14. 10:00-ra."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr905224479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása