HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2007.04.21. 20:15 bota71

Postás Kupa Nemzetközi tájfutó verseny

Április 14-15. 

Szárliget mellett, a már régen használt Zuppán rendezték meg idén a Postás Kupát, amely az egyik legnépszerűbb verseny évről évre. Az aktív vadászterületként működő terepet "kölcsönadták" egy hétvégére a tájfutóknak, de előreláthatólag egy ideig ismét hanyagolnunk kell ezt a rendkívül színvonalas terepet :-(

Az Arak tájfutói szép számmal vettek részt a versenyen. Az időjárás kedvezett a versenyzőknek. A két napos verseny 2. napja kiemelt ranglista verseny volt, valamint a verseny válogató volt a junior és a felnőtt világversenyekre, így szinte az összes válogatott rajthoz állt.

A mezőny erősségét jellemezte, hogy mivel a juniorok is felnőttben futottak, így F21-ben igencsak szoros lett a végeredmény az OB-knál is keményebb mezőnyben.

A női elt mezőnyben Gyurkó Fanni folytatta jó szereplését, és abszolútban a 4., míg a magyarok közül a 2. lett összetettben. Sajnos nem volt zavartalan a versenyzése, ugyanis beverte a térdét, és sérülten kellett teljesítenie a válogatót.

Az ifi fiúk versenyében Pápai Tamás az összes válogatottat maga mögé utasítva magabiztosan nyerte a versenyt. Sajnos náluk nem volt válogató, de remélhetőleg a Tipo Kupán is leglaább ilyen jó szereplést mutat majd be, és bekerül az ifi eb-re utazó nemzeti csapatba!

Tomi rövid értékelése: "Az első napról azt tudnám mondani hogy jól ment az elején aztán a 15-ös pontra kevertem egy kicsit és a 18-asra egy nagyott. Ezeken kaptam sok perc hátrányt. A pálya fizikailag nehéz volt, megviseltek a szintek...

Második nap már jobb formában éreztem magam. Jobban ment a futás. Ezen a napon a pálya elején kevertem egy nagyot, de nem kezdtem el utána eszetlenül rohanni hanem inkább jobban odafigyeltem és mivel a futás is könnyebben ment a pontok csak jöttek sorban és többnyire hibátlanul.

A terep bozótos, csipkés technikás volt, sok úthálózattal, szerintem legtöbbet a domborzat alapján lehetett és kellett tájékozódni!"

Tari Gábor a juniorok mezőnyében lett 3., Kovács Edit N21B-ben szintén 3., míg a szenioroknál Pápai János a dobogó 2. fokára állhatott F45-ben, Páhy Tibor pedig nyerte az F70-et.

Gratulálunk minden versenyzőnek!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr995224518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dávid 2007.04.23. 21:51:35

gratulálunk!
süti beállítások módosítása