HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2007.06.25. 09:03 bota71

Idén is versenyt rendeztünk!

Sikeresen került lebonyolításra az idei Vértesi Futófesztivál. Bár cserére kényszerültünk a KOB-VOB rendezőivel, azért így is sokan gondolták úgy, hogy ellátogatnak a versenyünkre. Mint utólag kiderült, a Jukolán csak 2 magyar indult, pedig ez volt az egyik oka a kényszercserének...

Szombaton délelőtt a Kis-Kotló-hegyen középtávú versenyt rendeztünk. Szerintem nagyon technikás ez a terep, nagyon oda kell figyelni a domborzatra, és a növényzet is nehezítik a haladást. A felnőtteknél és az ifi fiúknál egészen erős mezőny gyűlt össze, sajnos az ifik csak a mai napon futottak. A férfiaknál Dénes Zoli magabiztosan győzött, a nőknél Gyurkó Fanni futotta a legjobb időt, F18-ban Pápai Tomi verte ismét a válogatottakat.

Délután a Gánt-Csákvár országúti futóverseny 8km-es és 21km-es távja várta az indulókat, akik közül sokan a délelőtti fáradtságukat vezették le. A fiúknál Kovács Dávid, a lányoknál Gyurkó Fanni bizonyította 8km-en, hogy az arakosok még mindig jó futnak...

Vasárnap némiképp megfogyatkozott indulószámmal került megrendezésre a klasszikus versenyünk a Kotló-hegyen. Ez a terep rendkívül izgalmas, jól futható, és technikás, igazi csemege a tájfutóknak, csakúgy, mint a Kis-Kotló! Szerintem ide is megérte kilátogatni, hiszen jó pályákat tűzött ki a pályakitűző. Az "elit" mezőnyöknél nem változott a helyzet, ismét Dénes Zoli és Gyurkó Fanni győzött, azonban a férfiaknál nagyon izgalmas volt a verseny, hiszen ~1,5km-el a vége előtt még 4 futó rendelkezett fél percen belüli idővel. A végén Zoli minden átmenetet nyerve biztosította be a győzelmét, de a végeredmény szoros maradt.

Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a versenyre, és gratulálunk a helyezetteknek! Reméljük mindenki jól érezte magát, tetszett az erdő és a pályák! És külön köszönet a rendezőknek a fáradtságos munkáért!

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr475224525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bota 2007.06.25. 10:28:50

KOB-VOB-ról írjak? Vagy ne?

szepesi · http://szepesi.fpn.hu 2007.06.25. 11:54:30

A http://vff.ini.hu címen a Gánt-Csákvár és a Vértesi Félmaraton összes eddigi eredménye megtalálható, kereshető formában.

szepesi · http://szepesi.fpn.hu 2007.06.25. 12:06:20

Nem vettem részt a versenyen, csak hallomásból ismerem, de az alapján megörökíthetnéd a KOB-VOB-ot, mondjuk 'Arak tájfutók viszontagságai a Mátra belsejében, avagy miért is szeretik a tájfutók a rally sportot' címmel.

Bota 2007.06.27. 12:49:44

Imre! Pont ezt a linket szerettem volna elkérni :-) Tehát nem vagyok csúcstartó :-( Na akkor jövőre indulnom kell, asszem!
süti beállítások módosítása