HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2007.07.13. 20:56 bota71

Junior Világbajnokság, Dubbo, Ausztrália

Egyesületünk kiváló utánpótlás versenyzője, Gyurkó Fanni is rajthoz állhatott az ausztráliai Junior Világbajnokságon, ahol kitűnően szerepelt!

Fanni mind a 3 távon elindult, és mindegyikben a legjobb eredményt érte el a magyar lányok közül.

Július 8.-án a sprint távon mérték össze tudásukat a versenyzők. A verseny a dubboi állatkertben került megrendezésre, egzotikus állatok lakhelyei között cikáztak a pályák. Nem semmi élmény lehetett, az biztos! Fanni sokáig az előkelő 7. helyen futott, de pont a verseny legvégén becsúszott egy nagyobb hiba, és a 30. helyre esett vissza... Lenkei Zsolti feledtette a magyarok bánatát, hiszen az 5. helyet szerezte meg, és így kiállhatott a pódiumra!

Másnap hosszútávon kűzdhettek a versenyzők. Fanni elidegeskedte az elejét, és a 4. pontig összeszedett némi hátrányt... Azonban ezután nagyon összekapta magát, és szinte azonos időt futott innen a világbajnokkal! Így végül a 27. helyen futott be, de a térképet elnézve nem volt egyszerű sem a pálya, sem a terep... Minden elismerésünk Fannié!

Ezután kaptak egy pihenőnapot válogatottak, hogy kipihenjék fáradalmaikat, és összeszedjék magukat a középtávra és a váltóra.

A középtáv selejtezőjén Fanni szépen bejutott a 7. helyen. Másnap a döntőn Fanni eddigi legjobb formáját hozva a szuper 14. helyet szerezte meg!!! Azt hiszem, kíváncsian várhatjuk az élménybeszámolóját, de azt hiszem ezen a napon mindent szuperül csinált! (megfogta és kielőzte az előtte induló finn lányt is!)

Azt hiszem, ezek után eufórikus állapotban mehetett ki a női váltó első futójaként Fanni, aki az elvárásoknak megfelelően a a 3. helyen hozta a váltót, 18 msp hátránnyal. A másik két lánynak, Hrenkó Ivettnek és Őry Eszternek csak biztonságit kellett futnia, ez sikerült is, és így a lányok a 7. helyet hódították el! Szép volt, lányok!

A versenyen egyébként Lenkei Zsolti volt a magyarok legjobbja, aki sprint 5., középtáv 7., klasszikus és váltó 16. helyével vívta ki az elismerést.

Az idei Junior Világbajnokság sztárja az elvárásoknak megfelelően Olav Lundanes norvég tájfutó lett, aki a sprinten ezüstérmet szerzett (6msp hátrány), míg a klasszikuson és a középtávon magabíztosan utasította maga mögé a mezőnyt, és ezzel beállította Domonyik Gábor rekordját, miszerint mind a két "régi" számot megnyerte! (a sprint új szám a vb-n). Talán a váltóra fáradhatott el, mert csak a 2. helyen hozta a norvágokat, de azért az ezüstéremmel sem szomorkodhat.

Az egyesület nevében ezúton is G R A T U L Á L U N K Fanninak, és a magyar csapatnak, akik sikerrel vették az akadályokat. Fanninak legközelebb az Ukrajnában megrendezésre kerülő felnőtt világbajnokságon (WOC) szurkolhatunk! Hajrá Fanni, hajrá magyarok!

 A Junior Világbajnokság hivatalos honlapja:

http://jwoc2007.orienteering.asn.au/home/

Gyurkó Fanni blogja (remélhetőleg hamarosan élménybeszámolóval!):

http://my.opera.com/fannyka/blog/

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr375224527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bota 2007.07.13. 22:30:56

Bocsi, most a Thermenland eltörpül emellett :-)

Szepesi 2007.07.15. 22:08:53

És köszönjük Bota összefoglalóját. Kívánom, hogy a közeljövőben Fanni írhasson Bota VB futásairól

Anti · http://arak.freeblog.hu 2007.07.19. 13:00:33

Ez az első képes cikk :)

Bota 2007.07.19. 19:56:09

Már régebben volt, de aztán elfelejtettem milyen trükköket tud ez a blog :)
süti beállítások módosítása