HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2007.10.15. 11:01 bota71

Nyílt Országos Nappali Normáltávú Egyéni Bajnokság

Pusztavám, október 13-14.

  Az év utolsó bajnokságán, a pusztavámi bányatavak mellett gyűltek össze a tájfutók, hogy a klasszikus távon is megmérkőzzenek egymással. Egyesületünknek kedvezett a helyszín, hiszen sokat edzőtáboroztunk és versenyeztünk itt, és egyesületünk térképész tagja, Somlay Gábor az egyik helyesbítője a térképnek.


  Mégsem jött össze sajnos teljesen ez a verseny, volt miért szomorkodnunk, hiszen csak Páhy Tibor tudott dobogóra állni, neki ezúton is gratulálunk! Pápai Tomi 4. helyét emelném még ki, igen közel volt a 2. helyhez!
Fanninak ezúttal nem jött össze a dobogó, pedig nagyon szépen futott a selejtezőben. A döntőben viszont több pontra is hibázott, és a 6. helyen futott be végül. (a győztes Kelemen Detti ideje eléggé durva lett)

  Az erdő egyébként nagyon szép volt, a pályák futható szintekkel fűszerezettek, és elég nagy sebességgel futottak a győztesek: N21: 6,66p/km ; F21: 5,8p/km (Kovács Ádám, aki a selejtezőben ~5p-esekkel futott).
  Az eredményekről még annyit, hogy több esélyes is gyengébben szerepelt, technikailag sokan elvéreztek, úgyhogy jó kis pályákat sikerült tervezni!

Ponthozó eredményeink:

N21: Gyurkó Fanni 6.

F18: Pápai Tamás 4.
F40: Prill László 5.
F70: Páhy Tibor 2.
N50: Fent Marianne 5.
        Serák Katalin 6.

Ha tud valaki arról, hogy a szeniorok akkor most hogy is számítanak bele a klubok bajnoki pontversenyébe, és meddig (első 6?), milyen arányban, az légyszi szóljon/írjon, akár ide a "Szólj hozzá!" rovatba! Köszi!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr885224542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepesi · http://szepesi.fpn.hu 2007.10.17. 09:42:33

A szenior bajnoki eredmények nullás szorzóval számítanak be a bajnoki pontversenybe, viszont az egyesületi pontversenyben 1/3-os szorzóval veszik figyelembe (ott számítanak még a korosztályos rangsorok és a minősítések is a versenyrendezés, térképjavítás, nemzetközi szereplés mellett) Gratulálok akinek kell, a töbiek pedig biztosan tanultak a hibákból, jövőre jobb lesz! Idén 8 érmet szereztünk a bajnokságokon (4 ezüst, 4 bronz) és a 75 bajnoki pont alig volt kevesebb mint a tavalyi - kiugróan sikeres - évben szerzett 82.
süti beállítások módosítása