HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.01.05. 10:41 bota71

Téli edzőtábor

Téli Arakos Tájfutó Edzőtábor

2007. december 27-30. Gánt, Piri néni

 

A hagyományos téli edzőtábort idén Golyó és Somek rendezte, valamint Páhy Tibi bácsi rendezte az idei utolsó TTEV futamot kedvenc terepünkön, az Ingó-kövek térképen.

A hangulat már az első nap a tetőfokára hágott, habár sajnos csak az első nap voltunk igazán sokan: Fanni, Madár, Ildi hamar hazamentek, és többen nem aludtak ott, csak egyet edzeni jöttek le. Ennek ellenére a tábor jól sikerült, mindenki rendesen kimerült a végére, és mind a pályák, mind az erdő tökéletesek voltak, és Jimmy is élt! Hideg, hó, szél, de mindegyik elviselhető mennyiségben.

Állandó résztvevőink:

"Ifik": Pápai Tomi, TariG, Kornél, Dávid, Drás, Béla, Fráter Tamás (Szpari)

"Felnőttek": Golyó, Somek, Árva Kati, Fanni és Én (alkalmi résztvevőként)

Kati toborzásából az "Utánpótlás": Vékony Vanda, Győri Ádám (Kex) és Badics Bence

Fanni egyébként nem csupán sérült, de még meg is fázott, ugyanis az ágya mellett a falon volt egy orbitális lyuk, amin az utca hidege egy az egyben átjött... Fanni után én is teszteltem azt az ágyat, 3 vastag pullóver és egy téli kabát sem segített az elalvásban :-D Dehát amint azt már megtanultuk, a tájfutó nem fázik, csak érzékeli a hideget!

Első nap a Gém-hegy Gánt feletti csipkés oldala várt minket, 3 pálya volt, egy rövid, egy közepes és egy hosszú. Ez amolyan ráhangolódás volt, hiszen régen jártunk már ezen a terepen. Talán ez volt az egyetlen nap, amikor lényegesen nem zavartak minket a vadászok, de aztán utána beindultak rendesen, több helyen is véres hó és valamint levágott szarvasfej :-(

A pályák előre nyomtatottak voltak, kicsit talán el is fogunk így kényelmesedni, szinte hiányoztak a régi pályabe- és elrajzolós mókák ;-)

Második nap délelőtt Kápolnapuszta, ismét egy kicsi, egy közepes és egy nagy pálya. Délután Gránás, rövid, közepes és hosszú pálya.

Itt térnék ki rá, hogy miért is kellett 3 pálya: mert ugye voltak kezdők, sérültek/falábúak és olyanok akik nem hátráltak meg a kihívás elől :-)

Harmadik nap, délelőtt TTEV Ingó-köveknél, össznépi tájfutás :-) Délután útvonalkövetés Kápolnapusztán, tömegrajttal. Kornél megint csinálta a feszültséget, és vérző orrával terrorizálta a gyerekeket, ráadásul az egyik kitett szalagot valószínűleg a túristák ellopták, de lehet hogy csak zöld aktivisták voltak :-)

Körülbelül ez a nap volt a legnehezebb, mindenki dögfáradt volt, a kocsmából elvitték a csocsót, így a napi programok a szokásosak voltak: sakk, motocross, worms world party, Kornél a teknősök szerelmi életét imitálta, Tomi ágyat szerelt, Dávid megmutatta a MEGNÉZHETETLENT és Jimmy élt... Ezek voltak azok az események, amik átsegítették a társaságot a holtpontokon, a pókermeccs pedig Andrist az anyagi akadályokon :-) A kajával sem volt gond, hiszen kaptunk egy kiadós ebédet, Piri nénitől pedig rengeteg sütit, ezúton is köszönjük!!!

Utolsó napra egy csillagrendszerű edzés maradt, 4 pálya volt, 5 ellenörzőponttal.

1. pálya || 2. pálya || 3. pálya || 4. pálya

Összefoglalva: jöttünk, futottunk, élveztük, együtt voltunk, és jövőre ugyanekkor remélhetőleg még többen leszünk! Köszönjük a rendezőknek a pályákat, térképeket, és mindent, Jimmynek pedig hogy élt!!!

Kati toborzása egyébként nem merül ki a 3 megjelent utánpótlás versenyzőnél, vannak ugyanis még aspiránsok: Németh Nóra, Moharos Béla és Marsi Georgina, velük együtt tehát hat, 14 év alatti gyerek ismerkedett meg a tájfutással! Hajrá Kati, csak így tovább!

Badics értékelése:

"Nekem ez volt az első téli edzőtáborom. Kicsit izgultam is milyen lesz. Örültem neki hogy találkoztam olyanokkal akik régóta tájfutnak. Jók voltak az edzések is. Futás közben még őzeket és rókákat is láttunk (Hát igen, Bambi és Vuk egy helyen...). Jól éreztem magam a szálláson is. Azóta nem volt edzésünk hiányzik már. Az egyik edzésen az volt a rossz hogy a térkép nem mutatta a lekerített utunkat. Egy szóval jó volt ez a tábor. Remélem máskor is eljutok ilyenre."

Az alábbi link alatt megtalálhatóak az edzőtáborban Somek által készített képek. Ha van még valakinek, az legyen szíves értesítsen/küldje el, és felteszem azokat is!

http://kep.tar.hu/arak

 

12 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr885224556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovács dávid 2008.01.05. 23:41:22

ez elég jó lett

Bota 2008.01.06. 16:57:42

Sajnos becsúszott egy hiba, kíváncsi vaok ki találja meg legelőbb :-)

kovács dávid 2008.01.06. 21:02:00

nem Bambi, hanem BaNbi!

kovács dávid 2008.01.06. 21:04:07

...ráadásul én szereltem ágyat, az időpontok sem stimmelnek, illetve Fanni sem megfázás miatt ment el, csak nem akart velünk lenni!

Bota 2008.01.07. 08:25:50

Millllyyyyen időpontok??? Jó akkor több hiba van, mert amit kérdeztem azt nem vetted még észre :P

Árva Kati 2008.01.11. 16:16:53

Bambi az Bambi, Felix Salten szerint.

Bota 2008.01.11. 17:20:20

Felix Salten nem ért hozzá :O

Árva Kati 2008.01.12. 19:36:29

kár, pedig ő írta a könyvet...

kovács dávid 2008.01.13. 01:31:10

De akkoris elírta! :O

Bota 2008.01.13. 16:16:07

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! baNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi baNbibaNbi baNbi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Árva Kati 2008.01.15. 12:06:49

Következő edzőtáborban, vagy a Hungária Kupán felolvasom neked a Bambit. Esetleg a Bambi gyermekeit is. Néha elég véres jelenetek vannak benne. Nem is gyerek mese. Akkor majd láthatod hogy BAMBI.

kovács dávid 2008.01.15. 17:36:52

elírta mindenhol
süti beállítások módosítása