HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.06.08. 20:02 bota71

Fejér Megyei Középtávú Egyéni Nappali Bajnokság

Pusztavám, Úttörőház, 2008.06.07.

  Bár az időjárás reggel nem volt a legideálisabb (esett az eső), de mire a versenyzők megérkeztek, már teljesen elállt, és bár többször úgy látszott, hogy nem ússzuk meg az esőt, de szerencsénk volt. Az erdő egyébként csodálatos volt, már csak ezért is megérte eljönni!

  3 pálya várta az idelátogató mintegy 30 főnyi tájfutót, de ennél azért többen voltunk, mert többen családostul jöttek. Rendeztünk még továbbá az itt táborozó szigetszentmiklósi általános iskolásoknak egy népszerűsítő versenyt, dugókával, kísérettel (Haresz és az arakos up.), amit szemmel láthatóan nagyon élveztek! Persze a legjavát kapták, a céltól északra elhelyezkedő fenyvesest.

  A három pálya közül érdekes módon a tájfutók körében a leghosszabb volt a legnépszerűbb, gondolom mindenki úgy volt vele, hogy inkább sportol többet, minthogy középtávozzon... Így azért a szeniorok több mint 30 percet sportoltak.

  Az erdő bár vizes volt, hamar meg lehetett szokni, helyenként magasabb aljnövényzet, de teljesen futható volt végig. Én pl. edzőcipőben futottam, és nem is nagyon hiányzott a szöges: csak egyetlen hely volt, ahol a meredek sárfalon nem tudtam magam felkűzdeni, de ott szöges cipővel is megszenvedtek az emberek.

  Remélem mindenkinek tetszett mind a verseny, mind a terep, és a nem arakos versenyzők legközelebb is megtisztelik jelenlétükkel a megyei bajnokságainkat! Most még jön egy éjszakai az OB előtt (kedden), aztán az országos rangsorolókra lehet koncentrálni! (Hurrá, nyaralunk!)

EREDMÉNYEK: hamarosan...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr845224596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása