HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.06.11. 20:30 bota71

Megyei Éjszakai Bajnokság

Gánt, Gránás (Bucka-hegy) - 2008.06.11. kedd

Golyó (pályatervező), Tomi (elnök, felvezető) és Kornél (titkár bácsi, felvezető) gondoskodtak arról, hogy idén is legyen szerény kis csapatunknak (6 fő) és szomszéd egyesületbelieknek felkészülési lehetősége az Éjszakai OB-ra, mely több éve egyesületünk legsikeresebb versenye.

Mind a terep, mind az időpont (éjszaka, sötét) teljesen alkalmasak voltak a fejlampionos szaladásra: pár éve pont itt rendeztük meg az Éjszakai OB-t, szóval még nosztalgiának sem volt utolsó.

Mivel eléggé nyílt volt a pálya nagy része, ezért megvártuk míg kellően besötétedett, majd beizzítottuk az aksikat, és irány a füves domboldal! Kicsit irónikus volt, hogy vaddal gyakorlatilag senki sem találkozott, így jobban lehetett parázni a telkek között, mint az erdőben... A pontok helyenként jobban (szó szerint) bevillantak, mintha nappal kellett volna megfogni, azonban a megközelítésük jóval lassabb volt. Le lehetne futni nappal is a pályákat, hogy vajon mennyivel gyorsabb úgy...

Egyébként 2 pálya volt, egy hosszabb és egy rövidebb :-) (sablonosan fogalmazva). Szépen végig lehetett haladni mindenhol, manapság igencsak ritka az ennyire jól futható pálya. Szerencsére a hétvégi középtávú mezőny nem arakos résztvevői közül többen is eljöttek (Gyulai Zoli, Fagyiék), ezúton is köszönet nekik, hogy ismételten megtisztelték jelenlétükkel versenyünket! (hamár Arak Kupát nem rendezünk...)

Köszönjük ezúton is a 3 lelkes rendezőnek, akiknek ugyan nem volt sok idejük felkészülni, ám annál színvonalasabb versenyt nyújtottak!

(... a soproni vadak meg rettegjenek, mert: MEGYÜNK!!!)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr535224595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati 2008.06.08. 23:42:15

Légyszi hozzatok nekem egyesületi fejlámpát feltöltött aksival! Előre is köszi: Kati

Hirt Károly 2008.06.12. 11:50:51

Már semmi sem a régi... Hiányzott, hogy nem lehetett anyázni senkit sem! Bezzeg régen... Egon mindig tudott valami olyat ami miatt megemlegettük az éjszakai versenyeit, meg őt is. Most meg? Se egy elrakott pont, vagy egy kis bozót túrás, vagy szivatós átmenet... Nekem hiányzott Egon! A kevesebb izgalmat hozó mostani verseny rendezőinek mindezek hiánya miatt is köszönet. Hirt Károly
süti beállítások módosítása