HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.06.24. 20:44 bota71

a hétvége folytatása..

Váltó OB 

2008.06.22. Vinye / Hódos-ér (Télizöld-hegy 10)

  Derűs, fülledt, ha lehet még melegebb reggelre ébredtünk, mint tegnap. Ez különösen "örömmel" tölthette el a harmadik futókat, ugyanis a tegnapi déli sziesztát ma futásra cserélhették. Mondjuk meg kell hagyni, hogy az erdő hűvös volt, de a páratartalom rendesen megnehezítette a dolgunkat.

A tavalyi híres betlit igyekezett feledtetni férfi csapatunk, azonban több hibát is elkövettünk: szerintem első és legfontosabb, hogy nem gondoltunk bele, hogy 2 éve amikor még dobogóra tudtunk állni, mit csináltunk másképp... Tavaly és idén is utolsó futóként léptem pályára, de ez egyszer sem tűnt nyerő ötletnek. Azt hiszem, legközelebb ha még jövőre lesz esélyünk, és kiállunk, akkor ismét vissza kell térnem az első futáshoz :-) Ugyanis az esetleges technikai hibák után még van annyi erőm, hogy visszafussak az élmezőnyre.

Idén sajnos pont itt jött elő a hibánk: Momo annak rendje és módja szerint a KOB döntőben tartalékolt a mai napra, azonban Gyusz megfutotta a délutáni futamot is. Ezzel nincs is semmi baj, ma viszont fáradt volt, és a pálya elején elkövetett hibázás után lemaradt az élbolyról...

Én ellenben tegnap csak tartalékosan futottam, ma pedig eléggé motiválatlanul csak bóklásztam szinte, abszolút nem tudtam kihajtani magam.

Node pár szót a versenyről: ma a terep túloldalába pillanthattunk be, no nem engedtek ma se világgá minket, de azt a kis tenyérnyi területet ismét jól meghurkolták. Ez jó dolog olyan szempontból, hogy tényleg nem kell hatalmas térképet össze-vissza hajtogatni, de a hurkokkal a sírba tudják küldeni a versenyzőket. Nem is emlékszem mikor sikerült utoljára hurokrendszernél megfelelő sorrendben végigtalálnom, na ez a mai nap sem lehetett kivétel...

Ami még negatívum lehetett, hogy a véghajrá leizgalmasabb átfutópont utáni kiskörét ismét a már unalomba versenyzett tegnapi terepre rajzolták, ahol már igencsak durva lett volna hibázni, azaz csak fizikailag jelentett egyfajta kihívást. Egyébként a felnőtt pályára jellemző volt a jó szintelosztás, abszolút dinamikusan futható volt végig.

A növényzet ma egy kicsivel sűrűbb volt talajszinten, ami lassította is a futókat, de nem volt se jelentős, se kellemetlen. A rendezés ismét jó volt, baki nélkül ment végig minden futam, és több helyen izgalmas verseny bontakozott ki: felnőtt férfiaknál az élmezőny az első futók után együtt maradt, és a második futók után is nyílt maradt a kűzdelem a két favorit, az ETC és a Tipo között. Végül Lenkei Zsolti a legjobb időt futva bebiztosította a pestieknek az aranyat, feladva a "lehetetlent" vagy inkább csodát Ádámnak, míg Létra a pécsieket a harmadik helyen tartotta.

Érdekes volt, hogy bár a pálya abszolút nem volt technikás, mégis a válogatottak nagy része betlizett. Talán csak kisDoma és Zsolti futott jól magához képest, a többieknek valahogy nem ment ma.

A mi kis arakos csapatunk szerényen szerepelt, csak az F145-ösök állhattak dobogóra, nagy kűzdelemben (Golyó elsőként hozta, majd Laci és Miki kiharcolták a bronzot). Se a junioroknak, se a felnőtteknek nem ment, női váltónk meg sajna nem volt :-(

A 6 váltónk pontszerzői:

F20 4. hely: Tári Kornél, Tari Gábor, Pápai Tamás

F21 8. hely: Kiffer Gyusz, Molnár "Momo" Róbert, Bogos Tamás

Dobogós csapatunk:

F145 3. hely: Pápai János, Prill László, Viczena Miklós

Gratulálunk NEKIK!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr535224600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati 2008.06.25. 14:07:36

Gratulálok a dobogós csapatnak! Sőt mndenkinek aki ebben a borzasztó melegben futni tudott. Nagyon sajnálom, hogy le kellett mondanom az indulást a női csapatban, de fél szemmel sem a versenyre kivezetni sem futni nem tudtam volna.(Heveny kötőhártya gyulladás) :-( Kati

Kati 2008.06.25. 14:10:24

Huh, egy i kimaradt.Ezért: i
süti beállítások módosítása