HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.10.22. 09:10 bota71

A cseszneki vár ostroma

Pontbegyűjtő Csapat OB - 2008.10.04.

Bár a cikk egyelőre még várat magára, azért így az Klasszikus OB előtt engedtessék meg, hogy ezúton is gratuláljak a csajoknak, akik az Arak történetében talán először (?? javítson ki valaki ha tévedek!!) szereztek csapatbajnoki pontokat szakosztályunknak!!! A Gyurkó Fanni-Szivák Ildi-Szabó Vera trió ugyanis az előkelő 6. helyen végeztek az első pontbegyűjtős ob-n!

Szép volt lányok,  hajrá jövőre is!!!

Személyes véleményem, hogy ez a fajta versenyforma sokkal életképesebb, mint a klasszikus csapat ob, a felnőtt és junior mezőny szintjén, de talán még az F/N14-esek is ide sorolhatóak.

Felesleges is ennyi országos bajnokság, szerintem a legcélszerűbb lenne valamelyik csapat ob-t eltörölni, vagy pedig 1 hétvégén megrendezni a kettőt egy eredménnyel: szombaton klasszikus csapat ob, normáltávon, és a 3 legjobb versenyző (F21 esetében is) idejének átlaga az eredmény. Majd vasárnap egy pontbegyűjtő, fix csapattagokkal. A kettő verseny összeredménye számít, és 1 bajnokot hirdetnek. Így egy nagyon-csapat hétvége lenne :-) Naaa?

Az eset érdekessége lenne, hogy most jelenleg úgy néz ki, hogy a pontbegyűjtőn más csapatok voltak eredményesek, mint a klasszikuson. Szóval aki 2 nap után a legjobb, tényleg az a legjobb csapat!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr825224624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andor 2008.10.22. 21:48:43

Elemezve, a pontbegyűjtő részidős eredménylistáját, látszik melyik csapat tagjai ismerik egymást, vagy hol folyik tudatosabb edzésmunka, én elsősorban a fiatalok eredményeit nézegettem ( a térkép elérhető a honlapon). A pont elosztás akkor egyenletes, ha a csapat tagjai nagyjából egyszerre futnak, érdemes megnézni a pécsi 14 éves fiúk eredményét, ahol az egyik futó csak a kötelező pontokat fogta, időeltérésük mégis egy percen belül maradt, a 16 éveseknél szintén a pécsiek nyertek, itt Baumholczer Máté ideje már kiugrik, 4 és félperccel jött jobbat társainál, de pontok zömét mégis ő fogta,ráadásként fogott egy fals pontot is, hiába jól fut!, az általuk választott elosztás jónak tűnik, mert az útvonalak nehézségét is figyelembe veszi. Nagy bukták első ránézésére azoknál a csapatoknál jöttek, ahol a csapattagjai csak versenyeken találkoznak, néha akkor is csak futólag, így igazából nem sokat tudnak a másikról, (lásd ZTE felnőtt női csapat). Az ARAK-nál Fanni vélhetőleg túlvállalta magát, meglátásom szerint elég lett volna kétszer megmásznia a Kő-árkot, ha az 53-as pontot más viszi el, és csak a H után jön vissza a rajt felőli oldalra megfogni az ott levő pontokat, Ildi és Vera pedig osztozik a K-i oldalon levő pontokon. Persze én így utólag az asztal mellett nyugodtan tervezgethetek, verseny közben ez kicsit más... S tényleg szép volt lányok!!!!
süti beállítások módosítása