HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.10.26. 16:53 bota71

A gyenge csak addig az, amíg le nem győzi az erősebbet...

... avagy Csabi mennybe menetele


  A miskolci VB rendezőgárda Aggteleken tartotta a jövő évi világbajnokság főpróbáját. Egyfajta "elő-vb"-nek is nevezhetjük, mivel a világsztárok nagy része ellátogatott hozzánk, talán csak a volt szovjet utódállamok hiányoztak, közülük is az orosz világbajnok, Andrej Khramov távolmaradása volt a legfájóbb, ő első világbajnoki érmét (JWOC 2001) pont a Bükkben szerezte...

 

A rendezőgárda szerintem jól vizsgázott, talán csak a szombati rajtidők közlése körül volt egy kis akadozás. A csapat nagy része megegyezett egyébként a jövő évi gárdával, köztük pedig felfedezhetjük 2 klubtársunkat, Someket és Antit.

Az időjárás a kegyeibe fogadta a versenyzőket, az erdő és a táj csodálatos volt, és nekem a pályák is tetszettek: kűzdős, futós, figyelős, és nagggyyyon gyors! A felnőtt férfiu döntő mintha kicsit alulméretezett lett volna, vagy csak a győztes Hubmann lábai szaggattak túlságosan, de a 90 perces győztesidő rendesen megdőlt. Mi lesz itt jövőre????????

A verseny kitűnő alkalom volt az edzésre, és hogy a magyarok minél több skalpot gyűjtsenek be. Nem volt egyszerű a világsztárok dolga, hiszen többen edzőtáborból jöttek, fáradtan, de mégis jó lett volna, ha fű-fa-virág nem veri le őket. Nem így lett. A nap kérdése az volt, hogy vajon jópár sztár kiesése az 'A' döntőből (Zsorzsu, Wingstedt, Österbo, kisDoma...) vagy pedig Oszi döntőbe jutása volt-e a nagyobb szenzáció!

Érdekes módon habár a lányok szoktak jobban szerepelni a világversenyeken, most viszont a fiúk éltek jobban a lehetőséggel: Ádám és Gábor is nagyon jól futott, és végzett 20-on belül, az utolsó éves junior Bandika pedig 24. helyre (4. magyar) teleportálta magát!

A szenzációt azonban Csabi hozta el mindenki nagy várakozására, aki a selejtezőt megnyerte, majd egy nagyon erős futással a 2. helyre futott be, és csak 5 percet kapott a világ jelenlegi legjobbjától! Ez mindenképpen bíztató a VB előtt, remélhetőleg Svédországban nagyon jól fel tud készülni!

Szerencsére egyesületünk tagjai is komolyan vették a bajnokságot, és szép eredményeket értek el: Prill Laci ezüst, Fanni (megelőzve Linét) és Marianne bronz érmet nyertek, Kornél pedig utolsó éves juniorként 4. hellyel búcsúzott a csokipályáktól! Golyó 4., Pokk Mariann 5., Safi 6. lett, összesen 18 arakos versenyzett.

GRATULÁLUNK AZ EREDMÉNYEKHEZ!

Vége tehát az idei bajnoki éremvadászatnak. Szakosztályunk idén is szépen helytállt, jó sok pontot gyűjtöttünk! Hátra van még az Eger Nagydíj, az őszi Szpari, és aztán lehet egy kicsit szusszanni a téli alapozás előtt.

Ami nem is árt, egyeseknek. Én például a csütörtöki butapesti szaladásom után (szintrajz) rendesen hazavágtam a futóműveimet, az ob-t még úgy-ahogy végigszenvedtem, de vasárnap már kikelni sem tudtam az ágyból, a jobb lábamat nem is tudom emelni, annyira begyulladt :-( Haverommal, aki endurós, aktív versenyt folytatunk, hogy ki tudja jobban leamortizálni magát. Jelenleg még vezet, de lehet hogy ha így folytatom, akkor nem sokáig :-)

Eredmények

HONLAP

A vasúti sztrájkról meg annyit, hogy:

"Má az hogy a csipás macskák főlnyalják a nagy kabalát arra hogy a gyászkoporsót lepuccantják , érted megy a kaller rendesen lerakódik oda azt mondja kis táska mennyi kabala van a zsebedbe? Oszt kificcented... Se cigi se kóla, jön az ellenőr nem is ismejük egymást mint Robinson a bankautómatát." Csucsu!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr165224625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kornél 2008.10.26. 22:37:17

:D:D csucsu!
süti beállítások módosítása