HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.11.11. 20:54 bota71

Évértékelés a részemről

Egyesületünk a 14. helyen végzett idén, 42 bajnoki ponttal

Háát eljött a nagy nap, és lassan úgy néz ki, hogy a 2008-as évet is lezárhatjuk. Lassan végetér a versenyidőszak, melyet általában hivatalosan az Őszi Spartacus Kupák zárnak le.

A 2008-as év sok változást hozott az egyesület életében, lássuk ezeket szépen sorban:

Először is Vékony Andor Baracskán kezdett utánpótlást toborozni, és több ígéretes tehetséget is elcsalt versenyekre. Talán a legtöbbet a Péteri lányokkal és Vandával találkoztunk, de remélhetőleg a kör bővülni fog.

Az egyesület "elit" rétege végleg 1 főre csökkent, ugyanis idén csak Fanninak sikerült megfutnia az 1. osztályt az előzetes ranglista szerint.

Egyesületünk 3 korosztályban tudott bajnoki pontokat szerezni: felnőtt nőknél Fanni szállította a dobogós helyezéseket, valamint a Pontbegyűjtő Csapat OB-n Ildi és Vera is besegítettek neki, ezzel ismét eredményes női csapat állt össze.

Az utánpótlás fiúk nagy része már egyetemre jár, de a bajnoki pontvadászatot ők sem adták fel, sőt, idén Pápai Tomi örvendeztetett meg minket bajnoki címmel! Ismét junior, és ismét éjszakai...

A felnőtt férfiak szereplése elmaradt a várakozásoktól, de korántsem jelent csalódást, 2 bajnokságon is sikerült 1-1 bajnoki pontot elcsípni. Mindegyiken kicsit pechesek, és kicsit szerencsések is voltunk, de tény, hogy ezen még lehet mit javítani. Ami nekem külön öröm, hogy idén 2 váltót is ki tudtunk állítani, ami kicsit viszont szomorú, hogy nemsokára akár 3-at is simán, mivel a junior fiúkat már megcsapta a felnőtt légkör szele (lőttek a junior pontoknak...)

Egyesületünk megmutatta magát a 24 órás váltón, valamint Fanni sikeresen vette a Főiskolás és Felnőtt VB, EB akadályait is. Őt idén kevesebb versenyen láthattuk, mert az idény nagy részét külföldön töltötte, erős mezőnyökben versenyzett, és sok tapasztalatot gyűjtött. Kívánjuk, hogy sikeresen alkalmazza ezeket a közel- és távoli jövőben egyaránt. Hajrá VB 2009 Miskolc!!!

Egyesületünk több aktív tagja segített a megyei versenyek - számszerint 4 + a diákolimpia - megrendezésében, ezúton is hatalmas köszönet nekik!! Ami még hátravan, az a szokásos, 2 ünnep közötti edzőtábor. Remélem idén is össze tudunk jönni, és családias körben fogyaszthatjuk el a felhalmozott bejglikészleteket!

A szeniorok is szokásukhoz híven hozták a jó szereplést: Pokk Mariann középtávon lett bajnok, Prill Laci a Klasszikus OB-n nyert ezüstöt, valamint 3 bronzérem is arakos szenior nyakába került (Fent Marianne, Prill Laci*2, Golyó*2, Halla Ernő, Viczena Miki.

Idén két új szenior taggal bővült egyesületünk, Maráz Gábor és Róth Tibor személyében. Üdv a csapatban!

És hogy hol indultak még arakosok? Hát Fanni belecsöppent az O-Ringen és a Jukola világába/varázsába, én személy szerint a rogaining műfajt próbálgattam, miközben Fent Marianne legyőzte a világot rádiós tájfutásban, Andris és Ildi pedig idén is síléceket húztak.

Huhh. Röviden ennyi. De csak nagyon röviden. Ennél sokkal több minden történt velünk! Remélem ezt az évet is mindenki szép emlékekkel köti össze, amikor visszagondol rá.

HAJRÁ ARAK 2009-BEN IS!!!

Néhány dokumentum, statisztika, olvasnivaló az alapozás előtti pihenőben:

- Bajnoki pontverseny (lezárt)

- Összetett Bajnokság (lezárt)

- Ranglista (folyamatosan frissül)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr115224627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása