HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2008.12.16. 08:57 bota71

Lezártuk az évet!

Évadzáró összejövetel - 2008. december 14. Csákvár

Megkezdődött az alapozás, és megkezdődött a TTEV is Páhy Tibi bácsi és Kerényi Dénes rendezésében. Ha már Vértes, akkor sok arakos, illetve Komárom-Esztergom megyei tájfutó látogatott ki, de akadtak bőven Pestről érkezők is.

A terep a Gém-hegy déli nyúlványa volt, a már jól ismert Sas-hegy körül tekergett a pálya. Tibi bácsi szokásához híven nem spórolta le a pontokat, jó kis pörgős pálya volt. Kellemes, inkább őszi, mint téli időben teljesítettük a pályákat, azt hiszem összesen vagy 5 kombináció volt adva. Én személy szerint azért szeretem ezt a terepet, mert eléggé jól futható a talaja, és a láthatóság is jó, mindanellett lehet technikás átmeneteket tervezni.

Vasárnap, némileg kipihenve a fáradalmakat, Csákváron fogadtak az évadzáró versenyünk rendezői. Somek vállalta magára a rajtszemélyzet és a felvezetés nemes feladatát, Grabecz Tibi segített neki stekkelni.

Nos, ha lehet, még pörgősebb pálya fogadott minket, 4,4km volt a leghosszabb, de jó sok pontot tűztek ki a Kastélyparkban. Igazi parkverseny hangulat volt, nekem a fő nehézséget a kerítésen való áthatolás jelentette, mert nem hittem volna, hogy pontközelben át tudok menni a szögesdróton. Pedig mind a kétszer át lehetett... Így végülis 5,55km-t futottam, a győztes Haresz 5,05km alatt teljesítette a pályát. Na ennyit jelent egy kis felesleges kerülő :-(

Utána rögtön le is futottuk Haresszal a pályát, kocogva, a lehető legrövidebb (nem biztos hogy optimális) útvonalon. Kiderült, hogy a legtöbb helyen bizony télen eléggé járható a zöld dzsuva, és 4,8km lett végülis az "optimális útvonal".  Hiába, nem sebesség kell ide, hanem erő :-) Egyébként biztosan percekkel lett volna gyorsabb, ha dugókával megyünk, mert ez a bélyegzés fagyott kezekkel nem annyira egyszerű :-) Mondjuk tényleg kicsit hidegebb volt, mint szombaton...

Futás után egy hatalmas focimeccs kupát vívtunk, és volt még főzőcskézés is, úgyhogy éhen sem sikerült halnunk. Szerencsére jó sokan voltunk, ezúton is köszönet mindenkinek aki eljött!!!

A parkverseny eredménylistája letölthető INNEN (XLS)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr1005224636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása