HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2009.01.05. 12:11 bota71

Téli edzőtábor - 2008. dec. 27-30. Gánt-Bányatelep

"Nincs senki más, aki helyedre léphet,
Itt születtél, és itt kell élned,
Nincs másik hely, nincs más idő,
Meghalnod is csak itt lehet.
"

 


 

Immáron 10. alkalommal vehettem részt a szokásos téli, két ünnep közötti edzőtáborunkban. 1999 óta folyamatosan változott a résztvevők összetétele, illetve a társklubok akik néha csatlakoztak hozzánk. Idén Hites Viktor brigádja csatlakozott hozzánk, így egész szép létszámmal tudtuk teljesíteni Andor edzéseit.

Idén a Gánt-Bányatelepen található Fecskepalota adta a szállást csocsóval, tornateremmel és padlófűtéssel, Piri néni pedig a (néha eléggé sovány) étkezést biztosította. Szerencsére 29.-én az ígérethez híven beüzemelésre került a kemence, és sok-sok finomságot sütöttek nekünk. Szerintem jó választásnak bizonyult, bár tény hogy innen jóval kevesebb terep érhető el.

Az edzőtábort Tibi bácsi edzése nyitotta meg a TTEV keretén belül: szegény mesélte, hogy eléggé szörnyű időjárási körülmények között telepítette a pontokat, szerencsénkre nekünk jobb időnk volt! Természetesen normál térképpel teljesítettük a pályát, de ekkor már tudtuk hogy ez lesz az utolsó ilyen edzés (leszámítva az útvonalkövetésest, ahol meg bója nem volt...).

A TTEV Kápolnapusztán, míg Andor edzései a Gránás buckáin futottak. Itt összesen 90 pontot tettek ki Imre, Marianne, Madár és Andor, hát nem is tudom hogy megfogta-e mindenki mindegyiket :-) A térkép, csakúgy mint a terep, a miénk, igazi hazai pálya lenne egy esetleges jövőbeni OB esetén! Hajrá :-)

Az időjárás igazán a kegyeibe fogadott bennünket, kb. csak egyszer tűnt úgy, hogy a szél képes több réteg ruhán is simán átfújni, hűvösen simogatva libabőrös testünket... Ezúton is gratula Marcinak, aki egyszál bozótgatyában is izzadt!! Hó nem volt, csak dér, de az rendesen, röpködtek a mínuszok, és fagyott volt a talaj: a szöges cipő most nem igazán volt vétel.

A táborban lehetőségünk volt elgyepálni egymást sakkban, büszkén mondhatom, hogy Viktort egyszer, ha nem is túl gyorsan, de sikerült nagyon csúnyán elvernem... (igaz ő egy királlyal állt ki a teljes magánhadseregem ellen :o )

Az edzőtáborban készült képeket megtekinthetitek az alábbi link alatt:

http://picasaweb.google.hu/vekony.arva/TLiedzTBor_2008?feat=directlink#

Az edzőtábort szerény személyem a Bükkben, a hollóstetői Rókafarmon folytattam. A Vértes után ez a 2. otthonom, az erdő csodálatos volt, és annyi csillag volt az égen, amennyit életem 24,5 évében még sose láttam!! Na itt már akadt rendesen hó is, meg mínusz 20, legalábbis a hátamon cipelt táskában pillanatok alatt fagyott meg az izotóniás ital a Létráson a szélviharban...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr905224639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása