HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2009.04.04. 19:35 bota71

4 másodperc...

Edd meg a spenót!

"A következő szösszenet a Doki cimborámnak készült, a Doki tájfut, nem is egyszerűen, mondhatni kicsit keményebben adja elő a sportot mint az átlag... ennek következtében tavaly leszakadt a kisujja, most meg a lába van éppen szanaszéjjel menve...

- Szervusz kisfiam. Mi volt az iskolában?

- Semmi különös. Ki ez a bácsi?

- Ő a barátom, a Doki. Ha megeszed mindig rendesen a spenótot, olyan leszel majd mint Ő. Látod milyen izmos? Ez attól van, hogy mindig megette rendesen a spenótot. Ezért ha te is megeszed a spenótot, olyan leszel mint Doki.

- Én is bicegni fogok?

- NEEEM, nem fogsz bicegni!

- De hát...

- NINCS DE! NINCS HÁT! A Doki azért biceg, mert a sok spenóttól annyira erős lett, hogy képessé vált arra, hogy elmenjen tájfutni. Ez egy nagyon kemény sport! Csak akkor sérülsz, ha NAGYON erős vagy! Ha nem vagy elég erős, akkor nem megsérülsz, hanem MEGHALSZ!

- De én láttam olyan tájfutót, aki nem halt meg, és nem is bicegett!

- Fiam! Ez azért van, mert van olyan tájfutó, aki csak közepesen erős, és ezért nem hal meg, de mindkét lába megsérül. Ilyenkor mindkét lábára biceg! És ezért nem is látszik a bicegése, mert egyik lába sem rosszabb a másiknál.
Tehát: a gyenge tájfutó az MEGHAL! Az erős tájfutó mindkét lábára megsérül, és nem biceg. A nagyon erős tájfutó pedig csak az egyik lábára sérül, és biceg. Tehát a Doki azért biceg, mert nagyon, NAGYON erős!

- Éés ha nem ennék spenótot, és mondjuk csak ping-pongoznék?

-Fiam, ne bosszants fel már megint! Tudod, hogy megölnélek, ha nem ennéd meg a spenótot. Engem is mindig megölt a papám, amikor nem ettem meg a spenótot! De előbb levágnám, levágnám a kisujjadat!

- De papa, én tudom hogy a Doki sem ette meg a spenótot!

- Miket beszélsz kisfiam! Ezt meg honnan vetted?

- Hát papa! Nézd meg a kisujját!

- Ááááhhh...."

Eredeti szösszenet:

Spenót - Enduro

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr275224658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása