HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2009.06.25. 19:30 bota71

Téboly!

Hát most teljesen ki vagyok akadva... Itt az év fele, elmúlt Szentivánéj, és még mindig csak egyetlen nyamvadt külföldi utat sikerült produkálni: azt is januárban, Párizsba.

Tavaly ilyenkor már végigutaztam fél Európát, szinte minden hétvégén külföldön versenyezgettem. Amióta nem futok, ezek valahogy kiesnek, és már-már kezdenek hiányozni :-)

Ezért is határoztam el, hogy Momoval nyomatok egy ultrát, Angiában. Egy igazi 2 napos Mountain Marathont. Erre az első verseny, amit kinéztünk, az a függetlenség napján van, ami ugye Baksa Csabiék esküvője, úgyhogy ugrott. Sebaj, akkor jöjjön a legkirályabb verseny, az OMM!

Sajna idén pont egy héttel korábban lesz, mint tavaly. Persze emiatt pont üti az OCSB. Ott pediglen el kell indulnunk, mert a kalocsaiak rendezik, és tutti jobb verseny lesz, mint a tavalyi.

Az OMM egyébként Wales mellett lesz, amit Momo pont ismer, és pont megint nagy keménység lesz, úgyhogy nagyon sajnálom hogy ez is kimarad. Úgy néz ki, idén Angliának hanyagolnia kell engem :S

Momo bezzeg utazgat állandóan :@ Lassan ott tartok, hogy majd jól berágok mindenre, és ismét megkezdem a hajnali kocogásokat, hátha őszre leszek olyan formában, hogy visszavárjon Európa :-)

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr365224678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibsz 2009.06.28. 16:56:11

Hát sajnálom, mert megérdemelnéd. Örülök neki, mert így nem fogsz valami szar terepen megsérülni. Sajnálom, mert szegényebbek leszünk egy humoros beszámolóval. Örülök viszont, hogy így rendesen fel tudsz majd készülni (ellenem D:) az október 4-i nagy összecsapásunkra. Én már beneveztem! R.T.
süti beállítások módosítása