HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2009.08.28. 14:40 bota71

Hungi

... avagy: Én hiszek abban, hogy ha az egyik csapat szerez egy gólt, akkor a másiknak kettőt kell lőnie a győzelemhez.

Az utazó arakos csapat - mondhatni "dream-team":

- Rendezőség: Viczena Miki, Golyó, Somek, Anti és családja

- VB : Fanni

- Hungi: Vékony család, Tomi, Franciska, Ildi, Kornél, Nagy Sanyi, Barna, Tibi bácsi

Na hát nem voltunk annyian, mintha mégegyszer annyian lettünk volna, de így is teli torokból bíztathattuk csapattársunkat, nameg kivehettük a részünket minden jóból.

A terepek a VB-vel megegyezőek voltak, első napokon a selejtező terepein szaladhattak a hungisok, a Bikkfakereszt környéki, már jól ismert terepeken. Tulajdonképpen semmi extra. Aztán jött a bánkúti sípálya, majd Miskolc belvárosa, végül Szögliget. A térképek nagy részén már volt verseny. A kolikban lakók az UFO alatti sörsátorban nézhették az atlétikai VB-t, volt csocsó, sör, és kiválóhangulat! Nem volt viszont zene, buli, és ereszd-el-a-hajam! A kolik szerintem kényelmesek voltak, volt gáztűzhely, mosógép, szóval nem panaszkodhattunk.

Kicsit aggódtam az elején, hogy az éppen gólyatábort lebonyolító egyetemisták nagy hanggal lesznek, de szinte észre sem vettük a jelenlétüket.

A legizgalmasabb versenyt számunkra az F21BR hozta, ahol az utóbbi időben edzések szempontjából megtáltosodó Kornél egyrészt felfutott a dobogóra, másrészt nagy csatát vívott végig Tomival - aki végül összetettben az 5. lett. Franci meg közben szurkolt, hogy legyen végre sárga trikónk!


A legeredményesebb csapattagunk a Hungin az összetett győzelmet megszerző Vanda lett, aki a legfiatalabbakkal mérte össze tudását (N10D). Gratulálunk!!!

Na lehetett volna egy csomó dolgot leírni, de most semmi sem jut az eszembe... Talán csak annyi jótanácsként, hogy "Csináld, csináld! Később majd másként fogod látni! De csináld! Nem tudom jogszabályba ütköztetni! Csak majd bánni fogod! De csináld, csináld!"

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr405224692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása