HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2009.09.13. 21:14 bota71

Fanni

Még nem tudom mi lesz a jövő... Még nem tudom mi fog történi... Egyben biztos vagyok azonban: ha valakit maximálisan támogatni kell a nők közül, az Fanni! Olvasva Gösswein Csaba javaslatát a válogatott felkészülési és válogatási elveire, a következő gondolatok fogalmazódtak meg bennem:

Biztos lesznek páran akik nem értenek egyet velem, de szentül hiszem, a VB után, hogy egyesületünk egyetlen válogatott tagja megérdemli mind az anyagi, mind az erkölcsi támogatást...

Fanni nemcsak fizikálisan bizonyít, de szellemileg is maximálisan felkészül a nagy versenyekre. Kicsit néha úgy érzem, hogy az OB-kra nem készül annyira, mint a nagyobb világversenyekre, de az eredményeiből is jól látszik: ahol nagyobb a tét, ott előrébb tud végezni.

Azt hiszem, minden arakos büszke lehet egyesületünk legereményesebb tagjára. A világbajnokságon bebizonyította, hogy igenis a jövő előtte áll. Még nagyon fiatal, ne felejtsük el, alig hagyta ott a junior korcsoportot, és máris ott van a legjobbak között. Nagy jövő előtt áll, csak megfelelő anyagi és ERKÖLCSI támogatásra van szüksége!

Szurkoljunk továbbra is Fanninak, hogy érje el élete cél.ját, versenyezzen a legjobbak ellen, és öregbítse a magyarok jó hírét minél több külföldi nagy nemzetközi versenyen! Alleyez Fanni!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr245224700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása