HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2009.09.16. 21:30 bota71

Ars poetica

Ez csak úgy megtetszett :-)

 

Most még kicsi vagyok, de ha nagy leszek, majd lesz nagy házam kerttel, medencével, meg kiskutyám gyémánt nyakörvvel, és majd írok sok sok cikket, hisz én híres újságíró leszek, és majd okos leszek meg értelmes, csupa tudományos dologról fogok beszélni, nem mindenféle butaságot, lesz majd férjem aki nagyon szeret, meg lesz majd kislányom aki nagyon szép, és lesznek barátaim sokan sokan, és majd fecsegek németül, hisz profi leszek belőle, meg még több nyelven is, és majd hordom a szemüvegem, hogy már első ránézésre látszódjon, hogy egy komoly felnőtt vagyok, és majd Guccit meg Versacet hordok, és barátkozok a sztárokkal, akikről cikket írok, és megismerkedek Paris Hiltonnal, hisz Őt nagyon szeretem, annyira butának tetteti magát, közben pedig játszik az emberekkel, és én leszek a legjobb barátnője, mer' persze nem csak okos leszek, de szeretni fogok azért bulizni is, meg táncolni...

De most még kicsi vagyok, mondhatok butaságot, lázadozhatok, lehetnek rossz napjaim, nem kell hordanom a szemüvegem, nem kell még olyan komolyan venni a dolgokat, most még nem kell komoly cikkeket írnom, most még nem kell ügyelnem a helyesírásra, most még lehetek hirtelen szerelmes, majd hirtelen utálatos, most még lehetek elviselhetetlen, de ígérem, ha nagy leszek, teszek fel képet a kiskutyámról és a nyakörvéről iwiw-re.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr645224698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.09.17. 17:26:48

Ez már a bulvár szekció?

Bota 2009.09.19. 10:52:22

Az egyik Alvin szám ihletett: "Ráérnél még pár év múlva, túl korán nő fel a mai ifjúság, a mélyvízben fuldokolva, jobb lenne még naívan élni talán..."
süti beállítások módosítása