HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2009.10.31. 11:43 bota71

OCSB új Dream Team!

A tavalyi felnőtt férfi csapat idén drasztikus reformokon esett át, az új álomcsapat tagjai:

- Az "ifi", aki az éjszakai sportok királya, nem mellesleg "petesejtes"

- A hegymászó, aki Petőfi alföldjén mit sem tudott kamatoztatni speciális tanfolyamokon megszerzett magaslati képességeivel, valamint a hőmérséklet sem igazán akart leesni -10°C alá, hogy "ideális futóidőt" teremtsen neki...

- Valamint, végül, és nem utolsó sorban a két szenior családapa, akiknél a rutin és az évek!

Momo élménybeszámolója következik:

Ágasegyházai kalandok

Közel 3 hete kezdtünk el gondolkodni azon, hogy milyen felnőtt csapat álljon ki az OCSB-re. Úgy nézett ki, hogy a szenior  gerince a csapatunknak komolyan fontolóra vette az F105 és a felnőtt pályák előnyeit es hátrányait, így hosszas e-mailezgetések után megszületett a kombináció. Sajnos többen a meglévő és az otthon szurkoló csapattagok közül  nem 100% -osan néztk a  verseny napja elé (sérülések, megfázások, stb...), de gondolom ezt lassan már megszokhattuk.

Én, mint idegenlégiós már vártam egy jó okot, hogy végre itthon versenyezzek és csapattársaimmal és –ért küzdjünk fontos pontokért.  Az utolsó hetem nekem is eléggé hektikusan telt, megszokott utazások és még egy addíciós betegség is próbált formálni.

A pályák 14-15km közöttiek voltak, több mint 30 ellenőrzőponttal megszórva. A szintekről nem beszélünk ugye alföldön,  de mindannyian tudjuk hogy azok a buckák komoly igénybevételt jelentenek , főleg tízesével felvonultatva.. Technikailag Ágasegyháza környeke egy megszokott alföldi terep sajátosságait rejtette, de némileg nehezebb kategóriát képviselt a csekély úthálózat és a változó fedettség miatt. Egyébként a megbízható “Denes Zoli-féle” térképek mindig jó érzéssel töltenek el, főleg egy OB stresszel teli  :-) hangulatával együtt.

A rendezés megszokott színvonalú volt, kis tisztásrendszerekre épült, ahonnan könnyen követhettük a minden irányból befutókat. A zene a kilencvenes éveket tükrözte , majd átváltott néha az újhullám képviselőire is (kalocsai erdei diszkó rulez! a szerk.).  Öröm volt látni és hallani a kilencvenes évek arcait és hangjait :-)

A pályám megfelelt az elvárásoknak , sok hosszú átmenet és egy-két rövid csavarás a pályában, tömény iránymenetek változó fedettségű erdőben és ligetes rendszerekben.

Én személyesen sikeresen megtaláltam egy jó tempót ,amelyet a végén meg fokozni is tudtam... igaz volt pár periódusom mikor is könnyedén próbáltam venni a támadópontok jelentőségét és így pontközelben hibáztam. Két komolyabb hiba is belecsúszott, ami közel 3-4 percet hozzátett az időmhöz.

A futás előtt gondoltam , hogy 90 percen belüli idő lenne a megfelelő, de sajnos azok a kis hibák büntettek, így 93-mal végeztem. Csakhamar kiderült hogy ez a csapatunknak nagyon megfelelt, hisz Gyuszi 101, Pápai Tomi (berobbanó juniorunk) 102 és Tibi 104 percét vissza kellett húzni a százas átlag felé. Így meglepetésünkre  a hatodik hellyel zártunk .

Ami nekünk nem sikerült 28mp híján, az a felnőtt lányoknak igen, és így ők az 5. helyet szerezték meg. Szeniorjaink is szépen helyt álltak.

Ismét sok tapasztalattal és jó pár bajnoki ponttal zártuk az OCSB-t. Gratulálok mindenkinek az egész éves bajnoki szereplésekhez, csak így tovább jövőre is.

A szerkesztő úr véleménye:

"De pont a kalocsaiaktól kellett kikapni???????????????? Döbbenet! Amúgy meg köszi ám hogy kihagytatok a csapatból!" :-)

A női csapatunk, Gyurkó-Szivák-Szabó triumvirátus, megismételve a tavalyi Pontbegyűjtő Csapat OB-n elért fantasztikus szereplésüket, az 5. helyen végeztek!

F145: Szepesi-Grabecz-Pápai trió a 8. helyen végzett.

Gratulálunk mindenkinek, SZÉP VOLT FIÚK-LÁNYOK!!!

Tiszteletből megemlítenénk a minket legyőző felnőtt csapatokat is:

Férfianál a sorrend: Tipo TE, Meafc, Egri Testedző Club, Magyar Optikai Művek, Kalocsai SE

Nőknél az első 4 csapat: ETC, Szegedi Vasutas, DTC, PVSK

Nekik is gratulálunk!

TÉRKÉP, F21 pályával

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr255224711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kornél 2009.11.02. 00:50:56

Gratulálok mindenkinek, SZÉP VOLT FIÚK-LÁNYOK!!!

Bota 2009.11.03. 21:38:04

Kösziii! :-)
süti beállítások módosítása