HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2010.01.03. 14:00 bota71

Téli edzőtábor 2009

Idén, a már megszokott módon az Andor-Somek-Imre hármas közreműködésével megtartottuk idei téli edzőtáborunkat. Az időpont a szokásos volt - két ünnep között - azonban idén már egy lényegesen újabb utánpótlás csoport élvezhette az Andor által megálmodott technikai edzéseket.

Amikor 1999-ben, pont 10 éve részt vettem életem első arakos téli edzőtáborában - akkor még a Gránás túristaházban -, akkor indult Momo szárnyai alatt egy eléggé bizalomgerjesztő társaság: Dávid, Tomi, Dóri és jómagam voltunk az az erős mag, akik a mai napig megmaradtak. Később csatlakoztak az "ifik" Kornél és Gábor személyében, akik szintén aktív edzőtáborozósak lettek.

Eltelt 10 év, és a lassan felnőtté váló "ifik" helyére új fiatalok lépnek, Kati és Andor jóvoltából: idén a régi mag fel- felbukkanó tagjait a baracskai fiatalok váltották Péteri Panka, Péteri Petra Vékony Dóra és Vékony Katica személyében, akik végig derekasan állták a sarat - mert hó az nem sok volt... Andor ugyanis - profi edzőtáborra hivatkozva - "összelapátolta a havat a terepekről", elkerülendő hogy a fiatalok egymás nyomain futkossanak. Emlékszem, anno Tibi bácsinak is voltak trükkjei ezellen, de ez a hómentes edzőtábor azért már tényleg durva volt :-)

A kint alvós társasághoz - Somek, Imre, Vékonyék, Prill Laci, TariG, Péteri lányok és jómagam - csatlakoztak Golyóék, Maki, Ildiék, Prill Dóri, Viczena Miki és még sokan mások, több környéki klubból. A kezdeti nehézségek után - első napi rajt megtalálása - gördülékenyen mentek a dolgok, panaszunk sem lehetett semmire.

Az edzések között napi hármoszori étkezés, filmnézés,  mocsár-királyozás, Mutáns Csirkeverseny-fogadás és a csákvári helyi elit kultúrális életbe történő bekapcsolódás szerepelt. Legkellemesebb emlékeink között említhetnénk meg a lányok reggeli ébredését, a sok erdei vadat amikkel találkoztunk, és a sok-sok megfogott ellenőrző pontot.

Nekem személy szerint csökkentett mértékű edzőtábor volt előirányozva, Cusival sétáltam le két edzést (az egyiken pontok helyett csövest találtunk csak, de mint később kiderült, nem jó térképpel mentünk ki), majd Vanda és Gábor is mellém szegődött egy-egy pálya erejéig, míg utolsó napon megcsináltam a lehetetlent: a Prill Laci által felvezetett, Gránáson végighaladó ~6 km-es pályán hibátlanul mentem végig! Sose gondoltam volna, hogy létezik ekkora tudatosság, de tény, hogy ez most döfi volt! Azt hiszem felértem a csúcsra :-)

A szállásunk amúgy az éppen kapkodással megújuló Vértes Vendéglőben volt, és hát meg kell vallani: Piri néni idén is kitett magáért, finom ételeket főztek nekünk, és a szállásra sem lehetett semmi panaszunk!

Az edzőtáborban készített képek és a pályákkal berajzolt térképek megtalálhatóak az ARAK utánpótlás honlapján!

http://arakup.blogspot.com/2009/12/teli-edzotabor-terkepek-kepek.html

Mindenkinek köszönjük a részvételt, aki megtisztelte kis csapatunkat a jelenlétével! A többieknek meg bejgli a szájába :-)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr795224726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása