HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2010.03.19. 12:00 bota71

Lezárult egy korszak...

Momo, a nagy felnőtt csapat legfiatalabb tagja is belépett a híres-nevezetes szenior korosztályba! Üdvözöljétek szeretettel :-)


Gyakorlatilag ezzel ki is jelenthetjük, hogy nekünk van az országban a legerősebb szenior férfi csapatunk! Kíváncsi leszek, hogy a távolmaradásom tekintetében bevállalják-e tökösen az elit váltót, vagy inkább rámennek első szenior váltóaranyukra :-)

Amúgy Momo után is volt élet, csak sajnos többen abbahagyták, pl. a lányok közül csak Edit maradt meg. Hiába, mit tesz egy tájfutó házasság! De beszélhetnénk még Antiról is, akit azért nem sorolnék ide, a nagy arakos generációba, mert babits-osként töltötte fiatal éveit.

Ami még pluszban érdekesség, hogy pont Momo volt az, aki Tibi bácsival karöltve és Andi segítségével elindította a következő generációt, melynek legidősebb tagjai Ildi és jómagam vagyunk. Ez a generáció Dórival zárul, és már jön is a következő feltörekvő nemzedék, Vékonyéknak hála.

Ezúttal is köszönjük az áldásos tevékenységüket, a rengeteg kiváló csapatépítő edzéseket, és kívánjuk, hogy legyenek követőik!

Tehát akkor a méltán híres és erős F35-ös arakos férfi csapat tagjai: Maki, Gyusz, Zoli, Momo, Maráz Gábor.

Éljenek az örök fiatalok!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr75224732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harzol 2010.03.19. 22:37:19

Tomi! Mondanak neked valamit azok a szenior nevek, hogy Lévai? Novai? jövőre pedig Domonyik? Szóval mifelénk csak azért erősebb szenior csapat, mert tovább ütik vágják a felnőtt mezőnyt a srácok. :) Haresz

Andor 2010.03.22. 08:29:39

Hol, hol az felnőtt mezőny? Valami titkos műhelyben készülhetnek, mert a versenyeken alig-alig venni észre őket,így (és amúgy se )nem csoda, hogy az idősebb korosztály ott van az élen...

Ismeretlen_6020 2010.03.22. 13:51:31

Hát remélem azért hogy a két nagy nszenior csapat - Meafc és ARAK - még egy ideig a felnőtt pályákon meccselnek, de biztosan eljön majd az idő amikor már unni fogják az OCSB 90 perces pályáit, és akkor menthetetlenül összekerülnek szeniorba :-) Azért Fecó és Gyurika amíg tolják a hosszú futásokat, addig nem kell félni hogy megijednek akár egy felnőtt HOB-tól, nálunk már nem tudnak ennyit vállalni az amúgy többgyermekes, házas hazafiak :-)
süti beállítások módosítása