HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2010.05.31. 08:35 bota71

Everest Maraton - Első hírek

http://www.everestmarathon.org.uk/index.html

Momo 5 óra 34 perc alatt teljesítette, sikeresen a távot!

Kíváncsi leszek a szintmetszetre, mert ugye ez nem egy szimpla downhill verseny volt, hanem egy magaslati hullámvasút...

A 35 külföldi induló közül a 4. helyen ért célba.

Eléggé kimerült a végére, talán az antibiotikumos kezelés is kihatott rá.

"Ahogy írtad is a verseny nem egy egyszerű maraton, főleg úgy hogy a gleccseren rajtolsz közel 5400m magasan... ahol alig van levegő...
Minden a terv szerint ment egészen 30km-ig , ahol  a gyomrom  lassacskán kezdte megadni magát (valószinű az antibiotikum utóhatása)  és  komoly szúrások, szegezések  következtek... Majd  35km környékén  már olyan szintre  jutott, hogy  szinte egy métert sem tudtam  futni. A cél 4:45-5:15  körül volt, de így szinte a túlélés  maradt  és az utolsó méterek, kilóméterek leküzdése.  A részidők valószinű nem mondanak semmit, hisz azért itt  a külső tényezők, mint levegő hiány, talaj, szintek, stb... komolyan befolyásolják az egész verseny kimenetelét.

Összetettben 36.-nak értem be, 4. külföldiként... de első "westerner", amit itt nagyon komolyan vesznek! hisz a 3 ember aki előttem volt ők az indiai hadsereg színeiben versenyeztek és több hónapja magaslaton készültek... (még 3 indiai volt akiket sikerült kielőzni).
Amúgy nagy öröm volt beérni, főleg hogy a fájdalom és a fáradtság már igazán kikezdte a gondolataimat.
Bővebben is írok majd a versenyről, most egyelőre ennyi."

Gratulálunk Momonak, és kívánunk neki sikeres hazautat! Találkozunk a KOB-VOB-on!

Everest route

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr975224749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepesi 2010.06.01. 16:03:34

Irígykedek. Dehogy is irígykedek! Örülök klubtársam sikerének és gratulálok teljesítményéhez. Extrém kihívásnál lényegtelen az idő, két eredmény van: túlélte - nem élte túl. Ismét az utóbbi jött be.
süti beállítások módosítása