HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2010.06.16. 13:28 bota71

Szakosztályi pontverseny

Végre felkerült az MTFSZ honlapra a 2009-es évi szakosztályi pontverseny eredménye, ahol a versenyzők eredménye mellett az egyéb tevékenységeket is értékelték (versenyrendezés, térképkiadás).

Szakosztályunk a 17. helyen végzett, mindenhol sikerült pontot szereznünk, kivéve a térképkiadást. Itt viszont meg kell jegyezni, hogy térképhelyesbítésben azért tudtunk volna jó sok pontot szerezni, Somek révén...

Érdekes, hogy az előttünk végzett szakosztályok közül a Meafc és a Sirályok nem rendeztek versenyt, illetve a pontverseny-győztes PVSK csak egyetlen szerény pontocskát szerzett (térképet ők sem adtak ki)!

A térképkiadásban a diósgyőriek jeleskedtek a legjobban a VB miatt, a versenyrendezésben a Tipo szakosztálya volt a legaktívabb.

Szokásukhoz híven a HSE szeniorjai futották a legjobb szenior pontot, utánpótlás kategóriákban pedig a PVSK végzett az élen (diákolimpia).

Minősítések terkintetében a PVSK versenyzői jeleskedtek, a ranglistapontokat viszont a Tabáni Sparisok gyűjtötték a legszorgalmasabban.

Válogatottság és eredményesség terén is a PVSK végzett az élen, a Szegedi Vasutasoknak volt viszont a legjobb csapata.

Az eredménylista letölthető INNEN (XLS)!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr1005224753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása