HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2010.12.18. 12:28 bota71

TTEV 2010/1

Gránás (Disznó-hegy) - 2010.12.12

Hát ismét Gránás, és ismét Disznó-hegy... Erről a terepről érdekes módon nem az Éjszakai OB ugrik be, pedig az sem volt semmi. Sokkal inkább az Andor-féle edzőtábor, ahol szinte minden edzést ezen a hegyen csináltunk, különböző technikai nehezítésekkel.

Az egész kicsit olyan, mint a Tibi bácsi-féle technikai edzések Pentelén avagy az Anikó-forrásnál. Annyira sokat edzettünk ott, hogy komolyan mondom nincs egy négyzetméternyi terület, amit nem érintett még a lábam. Hasonlóképpen vagyok ezzel a Gránás tereppel is: rengeteg edzést tudtunk le a földjén, ugyanakkor ez az a terep, amin mindig képes vagyok keverni - habár a térkép mind a mai napig kitűnő...

Így hát ismét visszatértem az én nagy mumusomhoz, és a távolabbi, számomra egyszerű pontokat nem is tervezve, nekivágtam a Bermuda-háromszögnek is beillő dobocskának.

Előtte melegítésként megfogtam három egyszerű pontot, majd felkapaszkodtam a "hármaszöldön" keresztül a hegyre. A hó sokkal jobb állapotú volt, mint az évadzárónkon, ugyanakkor esett végig az eső, és fújt a szél, ami igazán pikánssá tette ezt a szombati napot. Próbáltam hibátlanul végigdöcögni, ugyanis kb. 1 órát jósoltam magamnak, és ugyan becsúszott egy hiba, de sikerült abszolválni a kitűzött időt. Pontbegyűjtő jelleggel 18 ep.-al sikerült élőben találkozni, 10 ep.-ot pedig meghagytam az erősebb és bátrabb vetélytársaknak.

Szép számmal voltak jelen tájfutók, főleg Fejér és Pest megye adta az edzeni vágyók tömegét. A pályakitűző természetesen Tibi bácsi volt, az edzést pedig szokás szerint Kerényi Dénes szervezte.

A következő edzés dec. 28.-án lesz, addigis kívánok mindenkinek sok-sok bejglit és hatalmas ajándékcsomagokat a fa alá!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr155224762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andor 2010.12.19. 20:56:46

Én akárhányszor kimegyek, mindig belefutok egy: "megyek az erdőben és nem tudom hol vagyok" szituációba - de legalább van lehetőség az eltévedés gyakorlására.

Kati 2010.12.20. 10:21:35

December 28-án edzőtábor is lesz, ezt ugye nem felejtitek el?!
süti beállítások módosítása