HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2011.04.26. 10:00 bota71

Veszprém Megyei Éjszakai Bajnokság

Idén Zircen, a Pintér-hegyen került megrendezésre a veszprémiek éjszakai versenye. Az ARAK-ot ezúttal Golyó és Sanyi képviselte, valamint én is kilátogattam a barátnőmmel egy éjszakai séta erejéig.

Nálam tapasztaltabb tájfutó kollégák említették, hogy eléggé szederindás a terep, ami ugye éjszaka annyira nem tetszetős, de e-mailben Viktor megnyugtatott, hogy a terep szebb, tisztább részein mennek a pályák.

Az 5,1km-es pályát vállaltuk be. Mivel sajnos eléggé későn jutottunk ki, ezért kapkodósra sikerült az eleje, éppen hogy csak elértük a rajtot. Aztán neki is estünk az 1-es pontnak. Maga a pálya nem volt nehéz, többnyire úton lehetett és kellett is futni. Az eddigi tájfutó tapasztalataim szerint mindig érdemes az utakat keresni, mert ott lehet normális sebességgel futni magabiztosan.

Nekem az 1-es pontra nem stimmeltek az utak, jól meg is kavarodtam, de aztán nagy nehezen kikeveredtem a nyiladékra. Innen már nem volt több probléma, csak a távolságérzetem csalt kicsit a lassú tempó miatt.

Az erdőben szerencsére nem találkoztunk állatokkal, így eléggé nyugodt sétánk volt. Ami nem tetszett, hogy az erdőben eléggé sok kidőlt fán kellett átkelnünk: itt valamiokor nagyobb vihar pusztított, és még nem takarították el az utakról. Hát remélem előbb vagy utóbb azért észbekapnak a felelősök...

Ami hiányzott, hogy nem tudtunk időben odaérni, és Zircen tenni egy sétát pl. az arborétumban vagy a híres múzeumában. Illetve eléggé véges kapacitású jelenleg a lábam, így nagyon sokat úgysem tudtunk volna sétálni verseny előtt, de szerintem jövünk még vissza ide versenyezni!

Köszönjük Viktoréknak a rendezést!

TÉRKÉP (PDF)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr935224782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása