HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2012.07.24. 10:58 bota71

Dunakanyar Sprint, MK futam - Szob-ártér

A középtáv sikeres teljesítése - sajnos csak így tudom jellemezni - után kis pihenőt kaptunk a késő délutáni sprintversenyig. Ezalatt elfoglaltuk a szállást a faházas kempingben, ami nekünk, magyaroknak elviselhető volt, de a külföldiek lehet hogy kicsit a Balkánon érezték magukat :-)

A bicajt nem mostam le, nem is volt értelme, mert a sprinten is kicsit esett az eső, és sár is volt. Viszont így az olajozás is kimaradt... Őszintén szólva nagyon nem hiányzott a városi tekergőzés, és eléggé kedvetlenül álltam oda a rajthoz, de amint az lenni szokott, a tájékozódás nyújtotta élmény ismét visszahozta az adrenalinszintemet, és már az első pontra nagy hévvel vetettem rá magam!

Maga a tájékozódás egészen jól ment, leszámítva 1-2 ostoba hibát. Ezek amúgy a kapkodásból jöttek. Bicikli-technikailag a tó körüli kis ösvények jelentettek kihívást, illetve a Duna-part. A többi út jól kerékpározható és gyors volt. A sprint OB-nál kicsit gyengébb teljesítményt nyújtottam, csak persze itt most sikerült megtalálni a rajtot :)

Tipikus hibának mondható a 7-es pontra vétett baki, azaz hogy majdnem belehajtottam az út közepén található tóba: a nagy sebesség miatt még nem sikerült eljutnom odáig, hogy precízen kiolvassam az átmenetet. Egy hosszútávú versenyen erre sokkal több idő van, és kevesebb pontra kell tervezni: emiatt ott arányaiban talán kevesebbet kapok tájékozódási pontatlanságok miatt. A sprinten viszont "nem lehet elkeverni", azaz a hibák max. 1 percesek...

PÁLYA

RÉSZIDŐS EREDMÉNYEK

ROUTE GADGET

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr135224835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása