HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2012.10.14. 17:14 bota71

Országos Nyílt Nappali Egyéni Bajnokság - Szarvaskút

Idén a Pécsi Vörös Meteor SE tájékozódási futó szakosztálya rendezte a legrangosabb országos bajnokságot, amire egyesületünk tagját, Pápai Jánost (Golyó) kérték fel ellenőrző bírónak.

Az ARAK tájfutó szakosztályát szép számban képviselték futóink, és kiemelkedő eredményekkel tértek haza.

A legfiatalabb lányoknál Vékony Vanda rendkívül szoros versenyben országos bajnoki címet szerzett! Az idei évben többször került a dobogó közelébe (Hungária Kupa 4. hely, Rövidtávú OB 4. hely), illetve a Diákolimpián aratott kettős győzelme miatt is várható volt, hogy jól fog szerepelni a Mecsekben. Ezzel élete első bajnoki címét szerezte tájfutásban, és hosszú idő után ismét van országos bajnosa az ARAK-nak!

Gratulálunk neki, nagyon büszkék vagyunk rá! Továbbá gratulálunk az edzőknek, felkészítőknek is!

Szenior férfiaknál Kiffer Gyuszi szoros versenyben a dobogó 3. fokára futott be F40-es kategóriában. Kocsis Gyöngyi N55-ben, Fischer Mária pedig N60-ban szerzett 6. helyet. Nekik is gratulálunk!

A verseny honlapja

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr465224848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andor 2012.10.19. 15:15:12

Edzőként, apaként nagyon örültem Vanda eredményének, köszönöm a gratulációkat. De azért Gyuszi harmadik helye ennyi év szünet után nem semmi! Folyamatosan versenyző ellenfeleket vert meg, egy olyan mezőnyben amelynek tagjai esetenként 21-ben is élen tudnak lenni.
süti beállítások módosítása