HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2013.01.27. 13:18 bota71

Hitvallás a sportról

Tisza Zoltán, 45 éves válogatott kerékpáros gondolatai: nekem tetszett, hátha más is így látja...

"Legtöbben tudjátok, hogy milyen szenvedély és elkötelezettség számomra a kerékpársport, a versenyzés és az az életstílus, ami a sporttal együtt jár. Vannak, akik a legmagasabb szinten, életüket erre a sportra áldozva, elkötelezetten róják a kilométereket és megtesznek mindent azért, hogy győzzenek. Nálam ez sosem volt így, mert engem az odatartozás és a versenyzés volt, ami mindig vonzott és motivált. Hogy része legyek ennek a „gépezetnek” és hogy jól helytálljak… Talán ezért is élveztem mindig, és sosem égtem ki!

Számomra a sport megtanított mindent, ami az élethez szükséges. Ezen keresztül látom a világot és formált azzá, aki ma vagyok. Sosem voltam mániákus, mindig mindent alapjaiból nézek és nem tekintem magától értetődőnek! Minden nap hajlandó vagy újat tanulni másoktól, és élvezem minden percét, napját a sporton és a versenyzésen keresztül annak az útnak, amit 11 éves korom óta járok!

A szüleim és a sport megtanított, hogy álmodjak és hogy „kergessem” az álmaimat, de legfőképpen, hogy mindig nagyot álmodjam. Sose adjam fel, és elkötelezetten, másokat tisztelve, senki fölé nem helyezve magam, képes legyek tanulni és tanítani másokat ezen a hosszú úton. Megtanultam edzőimtől és szüleimtől az elkötelezettséget, egy csapathoz tartozást, megosztást, és nem csak egymásért küzdeni egy közös célért, de egymás sikereinek is tudni örülni. Hogy másképpen lássam a világot, és azt a szenvedélyt, amit a sport és a versenyzés adott, az élet minden területén ki tudjam használni, és hogy legyenek céljaim!

Ez az út, ami sok bukással és elkötelezettséggel jár, megtanulni értékelni minden kis sikert, tanulni a hibákból, új motivációkat és célokat építeni ezekből, és hogy mindig és minden körülmények között a legtöbbet tudjam adni magamból. De legfőképpen amit megtanultam, az, hogy magabiztos legyek, ne féljek az ismeretlentől, vagy attól, hogy elessek, elbukjak a célhoz vezető úton, mert mindig tanulok belőle, erősebb és tapasztaltabb leszek a bukások által, és még keményebben dolgozva odaérjek a célomhoz."

Forrás

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr995224874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása