HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2013.03.10. 21:43 bota71

Schmidt Ferenc Terepfutóverseny

43. alkalommal került megrendezésre a Schmidt Ferenc Terepfutóverseny a Péti-hegyekben. A verseny honlapján a következő módon értékelték az eseményt:

"A verseny egyedülálló: az ország legrégebbi terepfutóversenye, hisz megszakítás nélkül, időjárástól függetlenül, azonos terepen és távokon minden korosztály számára biztosít versenyzési lehetőséget.

Az időjárás kedvezett a több mint száz regisztrált versenyzőnek: sármentes, kellemes időben lehetett az erdei utakon vezető kiszalagozott pályát teljesíteni."

A pálya nagyon jó vonalvezetésű volt: ha lett volna benne gallyazás, bozót és mocsát, akkor egy kemény tájfutó pályának is beillett volna. A száraz talaj miatt nem volt szükség szöges kombi cipőre, a 10°C körüli hőmérséklet pedig ideális futóidőt jelentett.

A pályánk 2db 5km-es körből állt: az első körben az élmezőnnyel "utaztam", szerencsére nem volt túl kemény a tempó. A második kört egyedül teljesítettem, próbáltam kicsit növelni a tempót. Aztán szépen lassan végigfutott a fejemen, hogy mi is az igazán nehéz dolog a tájfutásban. Nehéz a terepen futás, a tájékozódás, de még nehezebb az, hogy egyedül megfelelő tempót diktáljon az ember.

 

 

EREDMÉNYEK

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr175224882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása