HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2013.10.27. 20:59 bota71

Fejér Megyei Normáltávú Bajnokság - eredmények

Ködös, borongós reggelre ébredtünk október 27.-én, vasárnap reggel. A meteorológusok nem ezt ígérték, napsütésre készültünk, de hát nem volt mit tenni: a pontoknak a helyükre kellett kerülnie, és csak reménykedtünk, hogy javulni fog az idő, felszáll a köd, és jó sokan kilátogatnak Gántra. Megpróbáltunk minden igényt kielégíteni: a 3 különböző hosszúságú klasszikus pálya mellett gyerekverseny és szalagos D-pálya is várta a versenyzőket, gyerekeket, kezdőket.

A Gém-hegy lábánál 66 versenyző és 5 rendező gyülekezett a 10:30-as rajt előtt. Az időjárás kegyes volt hozzánk, és miután minden versenyző letudta a 80m szintemelkedést a rajtba felé menet, már a nap is kezdett előbújni. Az első futók még ködben vágtak neki a pályáknak, a rajtoltatás vége felé viszont már ködnek nyoma sem volt.

Sajnos az SI, azaz a kiolvasó és nyomtató páros nem igazán akart remekelni. Először azt hittem, hogy az 55-ös befutó pont kavart be neki, mivel az óraátállítás miatt az 1 órával korábban járt. Így verseny közben inkább leszedtük. Viszont ez sem oldotta meg a problémát: most volt felújításon az egység, de valami nem okés vele. Az új dugókákra sem foghatom, mert mint az eredménylistából kiderült, a régi ill. bérelt dugókával futóknál sem volt épkézláb eredmény.

Azért az eredménylista összeállt, ki lehetett bogarászni az időket, de a részidők sajnos nagyrészt olvashatatlanok. A baki ellenére köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük mindenkinek tetszettek a Gém-hegy legendás "csipkéi"!

EREDMÉNYEK: XLS ; PDF

Pályák (jpg):

A pálya ; B pálya ; C pálya ; D pálya

Rendezőség

FMNB2013_befpont.JPGBefutópont

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr375602071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása