HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2014.06.25. 12:45 bota71

Középtávú és Váltó OB

Idén Uzsa környéke adott otthont a Középtávú és Váltó Országos Bajnokságoknak. Egyesületünket 14 versenyző képviselte a szombati középtávú futamokon, vasárnap pedig 3 férfi váltót tudtunk kiállítani.

A versenyközpont egy laposabb és bozótosabb terület közepén helyezkedett el, és már a pályaadatokból is látszódott, hogy a technikás, csipkézett domborzatot nagyrészt csak a középtávú futamokon fogjuk érinteni, amiknek a rajtjába is több, mint 1,5km-t lehetett melegíteni.

A szombat délelőtti, technikás selejtező megtréfálta néhány klubtársunkat, de azért a legtöbben magabiztosan jutottak be a délutáni döntőbe. A finálé terepe kicsit bozótosabb volt, de technikailag hozta az OB-tól elvárt szintet. Kiffer Gyuszi nagy csatában hozta el az F40-es korcsoport aranyérmét, mindössze 7 másodperccel megelőzve Hajdu Martint, illetve 34 másodperccel Néda Lacit.

Vékony Vanda az ifi nőknél (N16) az előkelő 2. hellyel hangolt az Ifjúsági Európa Bajnokságra, mindössze 34 másodpercet kapott MOM-os ellenfelétől. Fent Marianne az N60-as kategóriában állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Meg kell még említeni Molnár Robi teljesítményét, akinek szeniorként is sikerült bejutnia a felnőtt férfiak döntőjébe, és ott az előkelő 14. helyet szerezte meg.

Másnap a váltóversenyen bizonyíthattak versenyzőink: a két szenior gárda a várakozásoknak megfelelően szerepelt. F105-ben (legifjabb szenior kategória) a Stein Barnabás-Patkós Tamás-Pápai János összeállítású váltó a 6. helyet szerezte meg. Molnár Tibor betegség miatt nem tudott rajthoz állni, így a csapat összéletkora (131) alapján akár egyel feljebb is indulhattak volna (F125).

Az F185-ös váltónk (Ádám András-Hirt Károly-Ozorák István dr.) a 12. helyet szerezték meg.

A felnőtt váltónk a tavalyi 4. helyezés után is valami hasonlót tűzött ki célul, bár tudtuk, hogy az erős és fiatal mezőnyben két szeniorral a pontszerző hely megcsípése lehet inkább a realitás. Azonban a sűrű aljnövényzet és a figyelős pályák alaposan megszórták a mezőnyt, és végül mégiscsak összejött az 5. helyért való küzdelem. Sajnos Kiffer Gyuszi (első futó) és Molnár Robi (2. futó) is több technikai hibát vétett, és én sem muzsikáltam valami fényesen (átfutó pont után 5 perc hiba!), így sikerült egészen a 7. helyre visszacsúszni.

Az egészben az a legrosszabb, hogy a dobogó mindössze 7 percre, és az ezüstérem is csak 10 percre volt!

A váltók életkora helyezés szerint: 1.: 71, 2.: 96, 3.: 97, 4.: 87, 5.: 67, 6.: 67, 7.: 111, 8.: 112

Gratulálunk a bajnoki dobogósoknak!

Szurkoljunk együtt Vandának az Ijúsági EB-n: június 25-28. Strumica, Macedónia!

KOB2014_dobogo.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr456414125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása