HTML

Tagdíj

A közlemény rovatba írják be,hogy tagdíj  és a nevet, akinek a tagdíját külditek.

Az OTP Bankban vezetett számlánk száma: 11736116-20131533

Bemutatkozás

Alba Regia Atlétikai Klub Tájfutó szakosztály honlapja

 

Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség

 

Adó 1%: ARAK

Adószám: 18481769-2-07

Szepesi Imre honlap

2014.12.15. 22:29 bota71

ARAK Évadzáró - eredmények

Véget ért ez az év is,egy jó kis kotlós futással. Talán nem rekord, de mindenképpen elismerésre méltó, hogy mennyien összegyűltünk: több mint 30 fő, aki vagy arakos, vagy arakos volt...

Idén a versenyzés többeknél kicsit háttérbe szorult az eddigi évekhez képest, jó volt látni őket ismét. Az időjárás kegyes volt hozzánk, néha még a nap is kisütött. A Kiskotló hozta a "formáját", a meredek emelkedők nehéz fizikai feladat elé állították a versenyzőket, a 10 perces kilóméterátlagot csak Kesének sikerült megfutnia: telibe... A térkép úgy gondolom, hogy egy szóval jellemezve: időtálló... Jó volt látni, hogy még az ösvény melletti fa határkarók is megvannak...

A versenyközpontnak a Galagonya Lovasfarm még mindig főnyeremény! Finom gulyáslevest ehettünk, a célba érkezőket meleg tea fogadta, amiket ezúton is köszönünk Sanyi bácsiéknak!

A verseny után Kati és Barna tartottak évértékelőt. Barna kihozta az ifjúság egy részét is, akik remélhetőleg élményekkel gazdagodva tértek haza!

EREDMÉNYEK - PDF / XLS

Pályák:

A pálya

B pálya

C Pálya

D pálya

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://araktajf.blog.hu/api/trackback/id/tr496986045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása